Tjänster Kontakta oss

Installation av laddstolpar & Boxar

Oavsett om du ska köra korta sträckor eller åka på längre resor är Zaptec Go det bästa sättet att ladda din bil inför resan. Med ledande nordisk grön teknik har Zaptec skapat en av världens minsta 22 kW-laddare, vilket är maxeffekten. Den är dessutom lika smart på insidan som enkel på utsidan.

Att ladda en elbil kan för många kännas lite skrämmande för de vet inte hur säkert det är. För oss på Oscarssons EL är din säkerhet det viktigaste. Zaptec är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och laddstationerna är certifierade med högsta säkerhetsstandard.

Vi utför installationer av både enskilda laddare och flera laddare i ett system där du har full kontroll på vem som laddar, vad förbrukningen är och för att styra maximalt effektuttag. Du kan givetvis anlita oss för installationer av publika laddare, där vi erbjuder betaltjänster samt övervakning av anläggningen.

Är du i behov av att installera laddstolpar eller boxar till fordon för privat bruk eller för större parkeringar? Tveka inte på att kontakta oss!